Dnevni horoskop za 8. mart 2018. Trigoni Merkura i Venere sa Mesecom, a Venera je u Ovnu, danas su nagkašene intenzivne emocije, a posebno one romantične

Dnevni horoskop za 8. mart 2018. Savršen dan za ljubav. Trigoni Merkura i Venere sa Mesecom, a Venera je u Ovnu, pa danas sve pršti od emocija i ljubavi. Amorova strela odapinjaće strele ljubavi češće no ikad pre.

I ako ne bude u znaku ljubavi, biće u znaku divno provedenog vremena sa veoma dragim ljudima, bićete presrećni spoznajom da nekome toliko značite i da je nekom tako lepo sa vama, da je usrećujete i budite želju da baš sa vama provodi sate. Stvarajte pozitivnu atmosferu oko sebe i budite srdačni, jer tako možete veoma povoljno da utičete na situaciju na svom ljubavnom polju i promenite sve u vašu korist, piše današnji dnevni horoskop

Ovan

POSAO

Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima, stoga nemojte očekivati previše razumevanja ili tolerancije. Važno je da odredite pravilnu granicu između pristojnog ponašanja i poslovnih ustupaka koje želite da učinite.

LJUBAV

Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču, razmislite koliko ste zaista odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE

Prijaće vam kreativna izolacija i više sati zdravog sna.

dnevni horoskop za 8. mart 2018.

Bik

POSAO

Važno je da sačuvate poslovnu poziciju, stoga nemojte štedeti svoju energiju ili vreme. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima.

LJUBAV

Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja, a vi biste želeli to da promenite.

ZDRAVLJE

Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima, potrebno vam je psihološko olakšanje.

Blizanci

POSAO

Obratite pažnju na različite poslovne događaje, važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da indirektno nametnete svoje mišljenje pred bližom okolinom.

LJUBAV

Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama, ne odustajete lako od onoga što želite.

ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Rak

POSAO

U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu, nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Imate pogrešne informacije, a neko drugi možda koristi vašu neupućenost ili emotivnu slabost.

LJUBAV

Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.

ZDRAVLJE

Prijaće vam više sati zdravog sna.

dnevni horoskop za 8. mart 2018.
dnevni horoskop za 8. mart 2018.

Lav

POSAO

Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije. Budite realni u proceni svojih mogućnosti.

LJUBAV

Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Greške se ispravljaju i u hodu.

ZDRAVLJE

Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Devica

POSAO

Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Osnovna orijentacija u razmišljanju vas navodi na ubrzano delovanje i na izbor poslova koji donose više praktične rezultate.

LJUBAV

Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju. Smeta vam kada nešto ne znate.

ZDRAVLJE

Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Vaga

POSAO

Neko uporno pokušava da vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje vam volja da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu. Neko vas dovodi u nezahvalnu situaciju.

LJUBAV

Ponekad je teško postaviti znak jednakosti, između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Uskladite svoj unutrašnji ritam kako biste se bolje osećali.

ZDRAVLJE

Prijaće vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

dnevni horoskop za 8. mart 2018.
dnevni horoskop za 8. mart 2018.

Škorpija

POSAO

Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas deluje vrlo podsticajno, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist.

LJUBAV

Povremeno gubite emotivno strpljenje, nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Niko ne voli dodatni pritisak.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac

POSAO

Obratite pažnju na nove informacije. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate prihvatite nečiji savet. Nedostaje vam praktično iskustvo ili pouzdani kriterijumi na osnovu kojih je moguće predvideti razne posledice.

LJUBAV

Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem. Neko razume vaše male
propuste.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku…

Jarac

POSAO

Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Zbog različitih obaveza koje imate ne uspevate da udovoljite svima i da saslušate jednu blisku osobu.

LJUBAV

Obratite pažnju na nečiju poruku, ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Ugodite osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE

Izbegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju.

dnevni horoskop za 8. mart 2018.
dnevni horoskop za 8. mart 2018.

Vodolija

POSAO

Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku.

LJUBAV

Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru. Jasno vam je da ne treba preći granicu ukusa i mere.

ZDRAVLJE

Prijaće vam aktivan odmor i psiho-fizička relaksacija.

Ribe

POSAO

Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Stoga prihvatite kompromis, kao srednje rešenje i odgovor na neka zajednička pitanja.

LJUBAV

Suviše očekujete od nečijih obećanja, što može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu, koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje.

ZDRAVLJE

Izbegavajte brzopletost, opustite se.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply