Dnevni horoskop za 4. mart 2018. Konjunkcija Neptuna i Sunca udruženu s jakom energijom Riba. Prisutan osećaj empatije, sledi nam težak dan

Prisutan osećaj slabosti na druge, na izvinjenja, biće vam teško gledati druge dok pate, želećete sve da prekratite, pustite da ode.

 

izražena potreba za fizičkim kontaktom, zagrljajem prijatelja, zajedničkim izlaskom, pričom u dvoje, osećajem da tešto treba da kažete i morate da izgovorite, po cenu svega, a tiče se ljubavnih izjava. Moguća izvesna razočarenja na putu praštanja, u ljude globalno.

Osećaj da nikom ne možete verovati biće jači od svega, samim tim pred kraj dana moguća izvesna doza depresije, zavisno od vaših unutrašnjih snaga, manja ili veća.

Dnevni horoskop za 4. mart 2018.

Ovan

POSAO

Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce u poslovnom dijalogu.

LJUBAV

Pre ili kasnije moraćete da položite svoje „emotivne račune” i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da „kontroliše” vaše kretanje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Delujete aktivno na različitim stranama, postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj.

LJUBAV

U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u „hladne emotivne vode”, sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje.

ZDRAVLJE

Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i psiho-fizičku kondiciju.

Blizanci

POSAO

Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.

LJUBAV

.

U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima.

ZDRAVLJE

Budite umereni…

Rak

POSAO

 

Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici očekuju Vaše mišljenje o različitim poslovnim temama.

LJUBAV

Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osećate i pratite.

ZDRAVLJE

Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

Dnevni horoskop za 4. mart 2018.
Dnevni horoskop za 4. mart 2018.

Lav

POSAO

Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akomulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze. U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu.

LJUBAV

Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki „ljubavni suton”.

ZDRAVLJE

Razgovor i relaksacija deluju pozitivno na vaše psihičko stanje.

Devica

POSAO

Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju.

LJUBAV

.

Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja vam se dopada, vešto „izmiče” pred vašim pozivima. Promenite svoj stil ponašanja.

ZDRAVLJE

Priuštite sebi više sati odmora, opustite se…

Vaga

POSAO

 

Očekujete pozitivne odgovore u rešavanu poslovno-finansijskih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko „sitnih” nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.

LJUBAV

U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati vaše namere, ali ne možete očekivati „čudo”.

ZDRAVLJE

Nalazite se sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Dnevni horoskop za 4. mart 2018.

Škorpija

POSAO

Delujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima,
tako da su nečija obećanja podložna i iznenadnim promenama.

LJUBAV

Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da „nešto” od toga nedostaje.

ZDRAVLJE

Kontrolišite krvnu sliku.

Strelac

POSAO

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.

LJUBAV

.

U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.

ZDRAVLJE

Važno je da pravilno usmeravate svoje misli i energiju…

Jarac

POSAO

 

Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Smatrate da vam pripadaju bolji uslovi. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju vas pozitivni rezulatati.

LJUBAV

U ljubavnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male „emotivne slabosti”.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop za 4. mart 2018.
Dnevni horoskop za 4. mart 2018.

Vodolija

POSAO

Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak.

LJUBAV

Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke, kao „lepši deo stvarnosti” koji vas prati.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Ribe

POSAO

Dobro razmislite o svojim interesima, jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje.

LJUBAV

.

Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to još uvek ne predstavlja dokaz za „osudu”. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite. Budite pažljiviji prema svojoj porodici.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply