Dnevni horoskop za 26. januar 2018. Mars napušta polje strastvene i burne i bučne Škorpije i ulazi u svet Strelca, gde će boraviti od 26. januara do 17. marta 2018.

Dnevni horoskop za 26. januar 2018. Mars napušta polje strastvene i burne i bučne Škorpije i ulazi u svet Strelca, raspoloženog za avanturu i u pola noći!

Naglašavamo da je ovaj Mars vrlo aktivan, a udružen sa Strelcem to je eksplozija, u pozitivnom smislu.

Optimizam sve više dominira, drugi će brinuti o moralu, izražena je želja za istraživanje, avanture svake vrste biće više nego primamljive, daleki putevi otvoreni, poslovi sa inostranstvom, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Ogromna energija, koja može da krene u potpuno pogrečnom pravcu, jer je prilično divlja i razuzdana, i previše je ima, i eto buntovnika, imuplsivnih reakcija, gde se lako plane ali plamen i brzo prođe, takav je Strelac.

Moguća hiperaktivnost, loš san. Hrabrosti i avantura neće faliti.

Ljubav će doći svima koji je dugo već čekaju, a neki će uživati u promeni u ljubavnim odnosima. Svakako, uzbudljiv dan pred nama!

Dnevni horoskop za 26. januar 2018
Dnevni horoskop za 26. januar 2018

Ovan

POSAO

Neko sumnja u vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje jasni dokazi ili poslovni rezultati.

LJUBAV

Ukoliko vam je stalo da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje nemojte oklevati. Preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim dogadjajima.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

Bik

POSAO

Ako želite da razrešite nesporazum sa jednom osobom budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike.

LJUBAV

Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Blizanci

POSAO

Neko ne razume sve vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu.

LJUBAV

Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija

Rak

POSAO

Pažljivije analizirajte dogadjaje na poslovnoj sceni i nemojte donositi brzoplete odluke. Nedostaje vam koncentracija da se angazujete na različitim stranama.

LJUBAV

Ukoliko previše verujete u nečije reči očekuje vas novi gubitak ili razočarenje. Stišavajte svoje strasti. Bolje je da zatražite dobar savet nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda.

ZDRAVLJE

Odlicno.

Dnevni horoskop za 26. januar 2018
Dnevni horoskop za 26. januar 2018

Lav

POSAO

Od vas se očekuje da ostvarite brilijantnu ulogu ili zapaženi uspeh. Okolina veruje u vaše znanje i sposobnosti što predstavlja dovoljan povod da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja.

LJUBAV

Osećate novi emotivni zanos. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom. Privlače vas različiti izazovi.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Devica

POSAO

Očekujete pozitivne odgovore i uspešne rezultate, ali do njih se ne dolazi na lak način ili na osnovu nečijih obećanja. Uspešni rezultati zavise od dobre procene i ličnog angažovanja u različitim pravcima.

LJUBAV

Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbegavate sumnjivo društvo ili osobu koja se nalazi na »lošem glasu«.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe

Vaga

POSAO

Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lepe reči ili velika obećanja. Tek kada budete spoznali pravu istinu shvatićete na koji način treba da rešavate svoje poslovno-finansijske dileme.

LJUBAV

Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.

ZDRAVLJE

Potreban Vam je odmor.

Dnevni horoskop za 26. januar 2018

Škorpija

POSAO

Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na Vašu koncentraciju ili volju.

LJUBAV

Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. »Male nežnosti« donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

Strelac

POSAO

Imate utisak da neko ograničava vaše mogućnosti ili da vam nameće rigidne uslove i stroga pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte dozvoliti da vas neko svrstava u red »gubitnika«, već suprotstavite se osobi koja podriva vaš poslovni ugled.

LJUBAV

Pre nego što donesete novu odluku preispitajte svoja osećanja potrebna vam je nota samokritičnosti. Ne možete uvek da diktirate »ljubavni tempo«.

ZDRAVLJE

Jarac

POSAO

Susret i rasprava sa jednom osobom na vas deluje zamorno, ne posvećujete dovoljno pažnje nekim poslovnim dogadjajima u kojima aktivno učestvuju vaši saradnici.

LJUBAV

Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je više odraz vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije.

ZDRAVLJE

Napeti ste.

Dnevni horoskop za 26. januar 2018
Dnevni horoskop za 26. januar 2018

Vodolija

POSAO

Neko ima dobre namere tako da dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama.

LJUBAV

Osoba koja privlači vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Ribe

POSAO

Trenutni položaj Meseca vas podstiče na emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Poslovne dileme možete resavati na pozitivan način, pod uslovom da zatražite nečiji savet.

LJUBAV

Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje vaše »male slabosti«. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da previše forsirate neke situacije.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply