Dnevni horoskop za 25. septembar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 25. septembar 2017. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 25. septembar 2017. godine!

Ovan 21.3.- 20.4.

Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni dan. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku.Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost.Sklonost virusima.

Bik 21.4.-21.5.

Ukoliko sarađujete sa osobom u znaku Lava, slobodno mu prepustite svu odgovornost. Mogući su neočekivani troškovi.Danas niste raspoloženi za ljubavne razgovore i veče provodite u društvu prijatelja. Promena će Vam prijati.Moguće su alergije.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Pozitivnim stavom uspećete da prevaziđete ozbiljne prepreke. Budite uporni i uspeh je zagarantovan.Partner sa kojim ste u svađi, naći će način da stupi sa Vama u kontakt. Zaboravite na ponos i dajte mu priliku.Održavajte kondiciju.

Rak 22.6. – 22.7.

Izbegavajte velika ulaganja jer se moze desiti da ste prevideli neku situaciju. Nepovoljan dan za one koji se bave privatnim poslom.Danas ćete se uveriti kako je život pun iznenađenja. Zavešće Vas osoba za koju i ne sanjate da ima takve namere.Promenljivo raspoloženje.

Lav 23.7.- 22.8.

Nemojte dozvoliti da Vas određeni komentari danas izbace iz ravnoteze. Pokušajte da se kontrolišete jer neko Vas namerno provocira.Doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku.Imunitet je u padu.

Devica 23.8. – 22.9.

Veoma ste nesigurni, a nema razloga za to. Imate utisak da Vas saradnici ne prihvataju a to Vas cini nervoznim.Preterali ste sa optužbama na račun partnera. Nedostaje Vam strpljenja i tolerancije.Prijaće Vam relaksacija.

Vaga 23.9. – 22.10.

Ako se bavite privatnim poslom, danas izbegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Pokušajte da napravite reorganizaciju.Ako ste usamljeni i imate potrebu za emotivnim vezivanjem, danas je pravi trenutak za novo poznanstvo.Osećate se dobro.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.Osećate se dobro.

Strelac 21.11.- 21.12.

Danas je bitno da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja.Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Za ljubav je uvek potrebno dvoje, zar ne?Osećate se dobro.

Jarac 22.12.- 19.1.

Očekuje Vas potpisivanje važnih ugovora. Uspešan poslovni dan kojim ćete biti sasvim zadovoljni.Prija Vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste.Dobro.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Situacija na radnom mestu se mena na bolje. Danas ćete osetiti veliku podršku saradnika ali i nadređenih.Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem.Muči vas nesanica.

Ribe 20.2.- 20.3.

Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo Vam je da one budu prihvaćene.Neko Vam upućuje ljubavnu poruku i direktno Vam daje do znanja šta misli i oseća. Necete odoleti.Korigujte ishranu

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply