Dnevni horoskop za 18. septembar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. septembar 2017. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 18. septembar 2017. godine!

Ovan 21.3.- 20.4.

Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.Osećate se dobro.

Bik 21.4.-21.5.

Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.Pad imuniteta.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.Osećate se dobro.

Rak 22.6. – 22.7.

Ako vam se ne dopada nečija uloga ili ponašanje, ne budite suviše nadmeni pred saradnicima. Sačuvajte prisebnost duha i strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti koje postoje u vašem okruženju.Ukoliko sebi dozvoljavate notu emotivnog preterivanja pred voljenom osobom, očekuje vas negativna reakcija kao odgovor. Problemi sa pritiskom.

Lav 23.7.- 22.8.

Vaš entuzijazam ili preterana smelost mogu da se protumače na različite načine. Zato pažljivije birajte reči koje koristite u društvu poslovnih partnera ili u javnom životu. Nemojte sami sebi stvarati dodatne probleme.Pokažite pred voljenom osobom da dobra volja ili emotivna pažnja znače mnogo više od različitih impresija skupim poklonima.Stomačne tegobe.

Devica 23.8. – 22.9.

Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na vašu koncentraciju i zato ne uspevate da završite planirane obaveze.Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili necijim obećanjima. Budite umereniji u svojim očekivanjima.Potreban vam je odmor.

Vaga 23.9. – 22.10.

Završavate važan posao i imate velika očekivanja. Pažljivo procenite redosled poteza u susretu sa saradnicima. Dobar glas daleko se čuje, tako da vas očekuje dobra reklama i finansijski dobitak.Izgleda da neko iznenada kvari vaš ljubavni plan ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Kontrolišite svoje impulse.Proverite krvnu sliku.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Nalazite se u sjajnoj prilici da uvećate svoje poslovne rezultate i zato nemojte dozvoliti da se neko upliće u vašu koncepciju ili u planove koje sprovodite. Odlučnost i upornost donose pozitivan efekat.Nema razloga za lažnu skromnost kada se nalazite u nečijem bliskom društvu. Razmislite o izboru osobe koja može da ulepša vaše raspoloženje.Osećate se dobro.

Strelac 21.11.- 21.12.

Jasno vam je da neko ugrožava vaše poslovne interese, ali vaš napor ne donosi pozitivan efekat. Morate da prihvatite nepovoljnu poziciju koju vam nameću saradnici. Upotrebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute.U odnosu sa voljenom osobom, mudro i na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere.Alergije.

Jarac 22.12.- 19.1.

Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama, nemojte davati lakomislena obećanja već zatražite nečiju intervenciju i posredovanje. Sve probleme je lakše rešavati uz nečije prisustvo.Budite dovoljno nežni i maštoviti pred ljubavnim partnerom. Prepustite se svojim osećanjima i emotivnoj inspiraciji.Problemi sa kožom.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Ukoliko neko kritikuje vaše poslovne ideje, pokažite dovoljno sluha i prihvatite koristan savet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting i da se prilagođavate saradnicima.U susretu sa voljenom osobom ispoštujte zajednički dogovor. Potrebno vam je nečije društvo i dobar emotivni podsticaj.Osećate se dobro.

Ribe 20.2.- 20.3.

Ukoliko ste dovoljno iskreni ili odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da vas pokoleba nečija čudna priča. Postupite po svojoj savesti jer važno je da ispoštujete zajednički dogovor. Bolje je da prihvatite neku utešnu varijantu iako to nije svojstveno vašoj ćudi i temperamentu. Bolovi u mišićima.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply