Dnevni horoskop za 14. mart 2018. Ovan bez zaslužene gratifikacije na poslu, Bik negativan, Blizance čeka stres…

Dnevni horoskop za 14. mart 2018. Današnja sreda protiče melanholično i mirno, prožeta sećanjima i prošlošću koja ima neke nedovršene račune sa vama…

Moguće je da će vas danas lomiti i činiti vas slabim, međutim iz toga izaći ćete jači, i zapravo bolje ćete se osećati kroz koji dan, jer ste se suočili s nečim što potajno iz senke crpi vašu energiju i ne da vam mira, iako niste ni znali da je razlog baš to, piše današnji dnevni horoskop.

Pokušajte da očistite koliko možete svoje račune i dugove koji vam se vuku, suočite se s posledicama i krenite dalje. Naučite iz sopstvenog iskustva lekciju, izvucite pouku.

Dnevni horoskop za 14. mart 2018
Dnevni horoskop za 14. mart 2018

Ovan

POSAO

Deluje vam kao da uprkos dobrim rezultatima na poslu, izostaju pohvale kao i novčana stimulacija. To može biti poražavajuće, ali ne odustajte. Dobra vremena
samo što nisu.

LJUBAV

Ovnovi koje su u dugoj vezi mogu se osetiti kao da su upale u kolotečinu. Ako ste i vi jedan od njih, probajte da unesete malo raznolikosti u odnos sa
partnerom.

ZDRAVLJE

Unosite više vitamina u svoj organizam.

Bik

POSAO

Negativno reagujete na promene u poslovnom okruženju. Promenite stav jer nova situacija može biti povoljna po vas.

LJUBAV

Imate osećaj da vas partner ne razume. Opustite se i ne dozvolite sebi da vas zarobi loše raspoloženje. Ovaj vikend isplivajte, dosta dugo ste bili pod vodom.

ZDRAVLJE

Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite ovu lošu naviku.

Blizanci

POSAO

Imate osećaj da vam kolege rade iza leđa i ne grešite u tome, nažalost. Pokušajte da ostanete sa svima u dobrim odnosima kako im ne biste pružili dodatni materijal za ogovaranje.

LJUBAV

Dozvoljavate da stres utiče na vaš privatni život. Bila bi dobra ideja da zajedno sa partnerom isplanirate neku opuštajuću aktivnost.

ZDRAVLJE

Pazite šta jedete…

Rak

POSAO

Otkrili ste tajnu poslovnog uspeha. Negujte dobre odnose sa šefovima i kolegama i imaćete od toga višestruke koristi. Ipak, ne mešajte previše karijeru i prijateljstvo.

LJUBAV

Sveže ste zaljubljeni i to veoma pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Potrudite se da taj osećaj traje što duže.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 14. mart 2018
Dnevni horoskop za 14. mart 2018

Lav

POSAO

Projekat na kome dugo radite polako privodite kraju. Sada je pravi trenutak da date sve od sebe, a ne da se ulenjite i prepustite drugima da obavljaju vaše zadatke.

LJUBAV

Odnosi sa partnerom su harmonični, pa ih možete iskoristiti da vašu vezu podignete na viši nivo. Nije isključeno ni donošenje nekih bitnih životnih odluka.

ZDRAVLJE

U odličnoj ste formi.

Devica

POSAO

Iako možda deluje kao da vam trenutno ne cvetaju ruže, strpite se. Loš period će se uskoro završiti i vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom.

LJUBAV

Partner prolazi kroz dramatične promene u životu. Sada je pravi trenutak da pokažete ljubav i razumevanje. Umeće to da ceni.

ZDRAVLJE

Stres vam veoma negativno utiče na organizam. Pokušajte manje da se nervirate…

Vaga

POSAO

Promena posla ili barem sektora u kome radite bi vam prijala, ali nemojte po svaku cenu želeti da odete sa mesta na kome ste sada. Nekad je u životu potrebno zadovoljiti se.

LJUBAV

Svojim komentarima činite da se partner oseća neprivlačno. Pazite šta govorite kako ne biste povredili tuđa osećanja.

ZDRAVLJE

Pokušajte da se naspavate.

Ako radiš ovih 5 stvari u vezi znaj da si vam potpisala smrtnu kaznu
Dnevni horoskop za 14. mart 2018

Škorpija

POSAO

Vaše ideje nailaze na jednoglasnu podršku na poslu. Samo tako nastavite i uskoro vas može očekivati i unapređenje.

LJUBAV

Vaše okruženje ne slaže se sa vašim trenutnim izborom partnera. Ignorišite ih. Vi ste srećni i to je najbitnije. Oni neka se brinu o svojim problemima.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac

POSAO

Zvezde vam predviđaju blistavu budućnost i to će početi da se ostvaruje vrlo uskoro. Osetićete olakšanje u obavljanju poslova i ništa vam neće biti teško. Uživajte u svom uspehu.

LJUBAV

Usamljeni Strelčevi ne treba da očajavaju. Prava osoba se nalazi bukvalno iza ugla. One koji su u vezi neka očekuju mnogo uzbuđenja.

ZDRAVLJE

Previše radite. Potreban vam je predah…

Jarac

POSAO

Očekujte konfliktne situacije, ali najbolje bi bilo da ovaj put prećutite ono što mislite. Biće vremena da se poravnaju računi.

LJUBAV

Blage nesuglasice sa partnerom rešite tako što ćete ponekad popustiti. Neće vam pasti kruna s glave, a veza će vam postati jača.

ZDRAVLJE

Mogući problem sa zubima. Isplanirajte posetu stomatologu.

Dnevni horoskop za 14. mart 2018

Vodolija

POSAO

Pohvala osobe koja je iznad vas na poslovnoj lestivici vam mnogo znači. Iskoristite je pametno. Neka vam da vetar u leđa kako biste bili još bolji i produktivniji na radnom mestu.

LJUBAV

Više osoba je trenutno u igri, ali pre ili kasnije će doći vreme da izaberete jednu od njih. Ne igrajte se sa tuđim osećanjima jer jednog dana bi vam se moglo desetostruko vratiti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Ribe

POSAO

Iako možda mislite da vam posao nije dovoljno zabavan, grdno se varate. Na pomolu su situacije koje će biti, u najmanju ruku, interesantne.

LJUBAV

U svemu što radite imate apsolutnu podršku partnera. Ipak, ne uzimajte ga zdravo za gotovo jer i on ima svoje muke.

ZDRAVLJE

Ukoliko primećujete promene u svom organizmu, proverite hormone.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply