Dnevni horoskop za 13. januar 2018: Konjukcija Merkura i Saturna donosi lepo raspoloženje i energiju da promenite stvari i prilike koje Vam se već duže vreme motaju po glavi

Saturn može da nas malo ohladi, da ovo ushićenje iz prethodnih dana gurne negde tamo sa strane, da nas dobro drmne i vrati u normalu, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Danas nije dobar dan za rad ali je dobar za planiranje i ozbiljniju analizu posla koji je pred vama. Pustite misli da idu svojim tokom, razmislite o vašim planovima, možda um sam reši neki problem koji vam je izgledao nerešivo, ili vam da neke smernice ka uspehu.

Drugi deo dana obeležiće kvadrat Venere i Urana, aspekt koji bi mogao da donese razmirice među parovima, naročito onim koji imaju neke nesuglasice od ranije… Pripazite se, ne dozvolite da neke priče iz prošlosti isplivaju na površinu, naročito oni koji su se susreli sa neverstvom.

To bi mogao da bude upaljač koji će zapaliti fitilj ka eksplozivu. Gledajte da što više vremena provedete sami, da ni sa kim da ne ulazite u sukobe, i naročito da ne donosite nikakve emotivne odluke. Nije ovo veče suđeno za to.

Ovan

POSAO

Ukoliko Vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV

Povremeno delujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dovoljno dobar uvid u nova dešavanja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 13. januar 2018
Dnevni horoskop za 13. januar 2018

Bik

POSAO

Rano je da očekujete neke konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze Vaše znanje ili
profesionalno iskustvo.

LJUBAV

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku kou Vam upućuje. Obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO

Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj
maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice.

LJUBAV

Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno kada osećate nečiju privrženost

ZDRAVLJE

Odlično

Rak

POSAO

Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove, zadržite profesionalnu distancu. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare, ne treba da
odgovarate po sličnom principu.

LJUBAV

Razmislite o »varijanti pomirenja« sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti koje Vas povezuju.

ZDRAVLJE

Muči Vas nesanica.

Dnevni horoskop za 13. januar 2018
Dnevni horoskop za 13. januar 2018

Lav

POSAO

Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rešavate svoje osnovne probleme.

LJUBAV

Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Posebno, ako predosećate dobar rasplet za oboje.

ZDRAVLJE

Izražena napetost.

Devica

POSAO

Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno Vam je da stvari izgledaju drugačije od onoga što čujete u
bliskom okruženju.

LJUBAV

Pokušajte bolje da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na sve Vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate

Vaga

POSAO

Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i
zajednički dogovor.

LJUBAV

Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osećate.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

Dnevni horoskop za 13. januar 2018
Dnevni horoskop za 13. januar 2018

Škorpija

POSAO

Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome

ili šta obećavate.

LJUBAV

Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.

Strelac

POSAO

Nečije reči produbljuju Vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.

LJUBAV

Primećujete kako Vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoje neraspoloženje i nesigurnost.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe

Jarac

POSAO

Nemojte se zavaravati, da je istina sve ono što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da Vas iznenadi na pomalo ružan način i bez
objašnjenja za svoje postupke.

LJUBAV

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da se previše suprotstavljate ili da pravite novu ljubomornu scenu.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Dnevni horoskop za 13. januar 2018
Dnevni horoskop za 13. januar 2018

Vodolija

POSAO

Susret sa jednom osobom nije ispunio Vaša očekivanja, ali Vi imate neko alternativno rešenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak.

LJUBAV

Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama, dobrom voljom i nesebičnom pažnjom koju poklanjate.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Ribe

POSAO

Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da bolje kontrolišete svoju impulsivnost pred
saradnicima.

LJUBAV

Počinju da Vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Situacija trenutno izgeda, kao da ćete morati da prihvatite emotivnu poziciju koju Vam neko nameće.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply