Dnevni horoskop za 12. septembar 2017. godine – Slab rezultat za Ovna, Bik mašta o prošlosti, Blizanci poštuju pravila, Rak na ivici katastrofe…

Slab rezultat za Ovna, Bik mašta o prošlosti, Blizanci poštuju pravila, Rak na ivici katastrofe, Lav konstruktivan, Devica danima u krizi, Vaga suviše blaga, Škorpija pred novom vezom, Strelac iritantan, Jarac uplašen, Vodolija sve na brzinu, Ribe uporne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 12.09.2017. godine.

OVAN

Posao

Niste od onih koji čekaju da im nešto sa neba padne koliko se može uvideti. Vas koči drugi problem. Tamo gde najviše energije ulažete možete imati lošiji rezultat.

Ljubav

Gubitak vremena sa osobom na koju ne mislite, ali je konstantno u vašem fokusu ne igra neku važnu ulogu, ovaj put.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

BIK

Posao

Možete u toku dana očekivati poklon, koji vam može doneti osmeh na lice. Poštujte svoje najbliže da obradujete sa malo pažnje koju im niste pružili odavno.

Ljubav

Maštate o osobi koja je odvno izašla iz vašeg života. Ne očajavajte ukoliko uvidite malo lošije raspoloženje kod sebe u toku dana.

Zdravlje

Pojačajte unos vitamina.

BLIZANCI

Posao

Pokazujete malo klasičniji stav kada je u pitanju radna operacija na koju mislite da vam može doneti izlaz iz situacije u kojoj se nalazite trenutno.

Ljubav

Poštujete pravila vašeg partnera. Možete da imate dosta dobru komunikaciju ukoliko dopustite da neke detalje zaobiđete.

Zdravlje

Solarni pleksus vam je loše postavljen.

RAK

Posao

Isuviše ozbiljno shvatate određenu situaciju u kojoj se nalazite jer na neke detalje ste spremni da delujete jako brže nego ranije.

Ljubav

Vaša komunikacija ne pokazuje jaču satisfakciju u onome što ste hteli da kažete partneru. Budite otvoreni za nešto sasvim novo, ovaj put.

Zdravlje

Poslušajte savet lekara i ne naprežite se previse u toku rada.

LAV

Posao

Razmišljate dosta konstruktivno i nemate nameru da se odvajate od činjenice da su se neki aspekti dosta dobro kotirali na vašem polju finansija.

Ljubav

Početak ljubavne romanse sa osobom rođenoj u znaku Jarca je pun pogodak. Morate da se suzdržite od loših reči.

Zdravlje

Smanjite unos slatkiša.

DEVICA

Posao

Ukoliko radite sa ljudima komunikacija može da bude malo lošija usled nepromišljenih poteza na koje ste svesno išli ovaj put.

Ljubav

Ne udaljavjte se od svojih ličnih ideja i ne pokazujete nešto lošije raspoloženje jer na to morate da računate na nešto bolje aspekte.

Zdravlje

Solidno.

VAGA

Posao

Otežanja koja ste odavno imali mogu opet da budu aktivni u narednom periodu i ne pokazujte dovoljno ljutnje za ono što vam ne treba u poslovnom segmentu.

Ljubav

Volite da povremeno dominirate i šitite ideju o zajedničkom životu koji vam se otvoreno postavlja u narednom periodu.

Zdravlje

Pokažite više snage na treningu.

ŠKORPIJA

Posao

Pomalo ste lenji i ne želite da se potrudite ni na trenutak. Imali ste lošu fazu iz koje izlazite, ali isto tako želite da se odmorite. Nemate danas elana.

Ljubav

Pomalo ste lošijeg raspoloženja ali na kratko. Može da vam se pojavi osoba na koju često mislite. Ništa nije slučajno. Pokušaćete da se otvorite na polju ljubavi.

Zdravlje

Dobro se osećate.

STRELAC

Posao

Pomalo ste iritirajući za svoju sredinu. Morate da se otvorite na segmentu gde želite da uspete ovaj put.

Ljubav

Možete biti prijatno iznenađeni onim što trenutno uviđate kao poslovnu šansu, koju niste očekivali. Radujete se novi, poslovnim počecima.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

JARAC

Posao

Pomalo vas sve ovo plaši i ne želite da se upuštate u jače plasmane ovaj put. Imali ste mnogo vremena da skockate neke bitne stvari,i ali vam je to promaklo ovaj put.

Ljubav

Kada su emocije u pitanju ne morate da se dajete u većoj meri, jer je partner imun na vaše nežne reči. Pokušajte da se zabavite na drugi način.

Zdravlje

Glavobolja.

VODOLIJA

Posao

Niste sami u poslu kojim se bavite, ali isto tako niste u prilici da birate svoje obaveze. Imate ideje ali ih još uvek samo razmatrate. Predlog je da sačekate još malo sa realizacijom.

Ljubav

Umete da se opustite i da bude po vašem, ali ovaj put ste naišli na osobu, koja vam daje potpuno suprotnu vibraciju od one, koju ste očekivali.

Zdravlje

Solarni pleksus.

RIBE

Posao

Pokazujete se u najboljem svetlu, ali vas neki ljudi povremeno izbegavaju danas. Umete da budete dovoljno uporni i istrajni na putu ka svom uspehu.

Ljubav

Imate stav da vam više leži platonska ljubavna veza, pa ste više u mislima sa jednom osobom nego što bi to realno bilo moguće i sprovesti taj vaš plan emotivne prirode.

Zdravlje

Osećate se umorno.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply