Dnevni horoskop za 1. septembar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš horoskop za danas na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 1. septembar 2017. godine!

Ovan 21.3.- 20.4.

Nema razloga da donosite važne odluke u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu o vašim postupcima ili rezultatima. Potrudite se da ulepšate nečije raspoloženje ili da obradujete svog partnera na neobičan način. Budite dovoljno maštoviti i odlučni u svojim namerama. Nema promena.

Bik 21.4.-21.5.

Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju i zato prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka boljim praktičnim rezultatima. Potrebno je da osetite sigurnost u radu. Zanemarili ste nečija osećanja. Glas savesti vas podseća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom za neke nehotične propuste koje ste učinili. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se dodatno angažujete u nekim poslovnim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obećanja. Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbegavajte avanturu ili koketiranje sa jednom izazovnom osobom. Pokajaćete se, ako precenite svoje mogućnosti. Problemi sa sinusima.

Rak 22.6. – 22.7.

Ponekad sve deluje relativno ili neobično. Zato nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska ili bez prethodne konsultacije sa bliskim saradnicima. Važno je da pravilno i iskreno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate. Uzimajte vitamine.

Lav 23.7.- 22.8.

Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rešavate pitanja od zajedničkog interesa i da delujete dovoljno efikasno. Potrebno je da podvučete jasnu crtu. Imate utisak da voljena osoba ne razume vaše namere. Svako od vas je priča za sebe, ali sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem. Nervozni ste.

Devica 23.8. – 22.9.

Ne verujete u nečija ponovljena obećanja i zato tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeniji pred saradnicima. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobre namere. Partner ne može da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe koje priželjkujete. Dobro se osećate.

Vaga 23.9. – 22.10.

Ukoliko vam je teško da ostvarite svoje poslovne namere, nemojte očekivati nemoguće rešenje već zatražite nečije dodatno razumevanje. Nema razloga da prikrivate istinu o stvarima koje postaju očigledne. Potrebna vam je partnerova podrška u različitim situacijama. Nečija pitanja u vama sve češće podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosećaj. Izbegavajte neumerenost. Uzimajte više tečnosti.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Bez obzira na vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu početnu procenu. Potrebno je da korigujete svoje prvobitne stavove u dogovoru sa bliskim saradnicima. Suviše brinete bez razloga. Partner trenutno ne želi da vam poverava svoje misli. Budite dovoljno strpljivi i taktični. Pre ili kasnije, shvatićete na koji način možete da rešite problem koji imate. Dobro se osećate.

Strelac 21.11.- 21.12.

Važno je da ispoštujete zajedničke dogovore i da ostanete dosledni u svojim izjavama. Nema potrebe da činite nove prekršaje koji mogu da vas kompromituju pred saradnicima. Partner insistira na nekim zajedničkim promenama. Morate imati dovoljno razumevanja. Nepotrebno se opterećujete emotivnim sumnjama. Jasno vam je da ne možete promeniti nečiju odluku. Dobro se osećate.

Jarac 22.12.- 19.1.

Ukoliko previše verujete u nečiju priču, očekuje vas nova zamka ili poslovni promašaj. Sačuvajte dodatnu meru opreza u nepoznatim situacijama i budite umereniji u svojim očekivanjima. Stalo vam je da rešite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se od novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema svom partneru. Problemi sa zglobovima.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Nalazite se pred novim poslovnim izazovom i neko vas ohrabruje da prihvatite određeni rizik. Dobro procenite svoje mogućnosti u odnosu na realne uslove. Priželjkujete više interesantnih događaja u svom ljubavnom životu i vrlo smišljeno kreirate određene situacije u nečijem društvu. Imate dobre namre. Dobro se osećate.

Ribe 20.2.- 20.3.

Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak. Zato delujete užurbano pred saradnicima. Saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savet.
Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim događajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom. Niste u kondiciji.

Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply