Dnevni horoskop za 1.10.2017.

Ovan

Imate više energije koju pravilno kanališete. Strastveni ste danas. Okrenite se poslu i ne mislite mnogo na druge stvari.

Bik

Možete imati kraći put sa voljenom osobom, ali možete malo i preterivati u pričama preko telefona. Ne svađajte se sa ljudima, čak ni ako Vas provociraju.

Blizanci

Raspoloženi ste malo bolje danas. Moguć je priliv novca preko ženskih osoba. Ukoliko imate probleme na poslu, nemojte iznositi u javnost baš sve što mislite.

Rak

Prolepšali ste se. Dosta kontakata, razna dešavanja oko Vas, ali bitno je da održite miran ton i hladnu glavu. Možda ćete imati više energije za vezu, za izlaske, ali nemojte trpeti partnerovu ljubomoru.

Lav

Stabilizuje se vaša novčana situacija. Mogući su problemi u kući, ali sve je to jako brzo rešivo, nemojte se svađati zbog gluposti. Okrenite se poslu, ne morate baš puno boraviti kod kuće ukoliko je napeta atmosfera.

Devica

Pripazite šta pričate, jer možete nekoga jako da iznervirate. Naročito ljude sa kojima ste stalno u kontaktu. Imajte takta. Ukoliko ste nervozni, radite nešto, šetajte, bavite se sportom.

Vaga

Pripazite se u saobraćaju. Imaćete dosta posla i bićete nervozni i zbog toga. Gledajte da ne pričate puno, a više da radite. Očekujte pomoć prijatelja.

Škorpija

Novčani izdaci su izvesni. Završavanje obaveza koje čekaju. Nervoza u kući. Najradije biste se sklonili od svih ljudi i odmarali se. Ako možete da uradite to, samo napred.

Strelac

Jako ste nervozni. Sve Vas nervira, ali opet ne pokazujete to, nego se nervirate u sebi. A to tek nije dobro po Vas. Nervirate se oko priliva novca koji se čeka neko duže vreme.

Jarac

Raspoloženiji ste nego inače. Dobro je da ste prestali da brinete o drugima, gledajte sebe. Dosta poslovnih prilika treba iskoristiti, zato dobro razmislite.

Vodolija

Mogući su problemi sa prijateljima,a kao i sa neostvarivanjem nekih planova. Ukoliko budete imali prilike da putujete poslovno u inostranstvo, biće to jako uspešna saradnja. Partner vam savetima može pomoći u poslu.

Ribe

Ne obraćajte pažnju šta drugi savetuju da radite, Vi radite ono što mislite da treba. Imaćete dosta uspeha na poslu, pa zato prionite na to, iako je nedelja, ne biste li što pre obavili pripreme za nedelju pred Vama.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply