DIREKTNO NATAŠINE REČI: OTAC BEKVALČEVE IZNEO NJENU STRANU PRIČE SA SVIM JEZIVIM DETALJIMA!

Gostujući u emisiji “Da možda ne”, Dragoljub Bekvalac, otac pop pevačice Nataše Bekvalac, do detalja je ispričao ono što se dogodilo njegovoj ćerki u noći između petka na subotu, odnosno sve ono što je putem izvora bliskih pevačici stizalo do medija.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
NATAŠA BEKVALAC I LUKA LAZUKIĆ • CLIP.RS / SCREENSHOT

– Ovo su direktno njene reči – najavio je svoje izlaganje Natašin otac.

– Te večeri su oboje izašli. U dogovoru sa suprugom, otišla je da se nađe sa saradnicima kako bi dogovorili njen nastavak rada od kog je napravila pauzu nakon petog-šestog meseca trudnoće. Oko 11 sati uveče se vratila kući i poslala Luki SMS da ju je dovezao menadžer u stan. Legla je sa bebom i zaspala, a onda se probudila oko 3 sata ujutru i videla da njega i dalje nema. Poslala mu je poruku jer je čula da se nalazi u društvu sa prijateljima i nekim ženama, što stvarno ne dolikuje nekome ko je tek postao otac. Stanje u kom je Nataša je specifično, a to i naučnici tvrde da je žena u prvih 40 dana nakon porođaja izuzetno osetljiva. Međutim, Luka joj se nije javljao koliko god puta ga je zvala – priča Bekvalac.

Nataša Bekvalac
NATAŠA BEKVALAC • RAS SRBIJA

– Kada je ustala ponovo da nahrani bebu, videla ga je kako mrtav pijan spava u dnevnoj sobi, i povedena crvom sumnje uzela mu je telefon i pronašla dopisivanja sa tri ženske osobe, a te prepiske su bile sasvim jasno ljubavne prirode. Još intenzivnije je pokušala da ga probudi i on je onako mamuran počeo da je psuje. “K*rvo, ko te to dovozi kući” – citirao je Dragoljub Lazukićeve uvrede upućene njegovoj ćerki.

– Prvo ju je pesnicom udario u lice i ti tragovi su vidljivi. Čupao ju je i vukao za kosu i dva-tri puta obarao na pod. Šutirao ju je nogom u ranu od carskog reza. Pobegla je u sobu kod bebe, a on je nastavio da spava. Kada je ustao oko 9 ujutru, skuvao je kafu i došao u sobu kao da se ništa nije desilo. Pokušao je da poljubi i Natašu, ali ona je okrenula glavu. Njega je to iznerviralo i počeo je da se pakuje i da preti da će otići, što je i ranije radio. On je postao drugi čovek nakon njenog porođaja, stalno je ponavljao da je nakon rođenja deteta njegovo mesto u Natašinom životu postalo manje bitno – zaključio je Natašin otac i dodao da je i ranije prepoznavao mogućnost da se ovakvo nešto desi, ali da Bekvalčeva nije slušala njega, niti majku ili sestre.

Nataša Bekvalac
NATAŠA BEKVALAC • RAS SRBIJA

– On je jedan prevarant koji je putem zaljubljenih žena rešavao svoje ekonomske probleme. Pokušao je na ime svoje firme da prebaci Natašin i Kristinin (prim.aut. sestra Nataše Bekvalac) stan, i salaš, ali je uspeo to samo da uradi sa kolima – zaključio je Dragoljub, poručivši da bi u afektu mogao i da prebije Lazukića, ali ga je početni bes prošao dok je iz Novog Sada došao u Beograd.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply