Devojka istetovirala Radino ime na telu, pevačica joj u šoku poručila da će je ubiti! (FOTO)

– Uvek sam znala da sam ti motivacija i da sam ti ulivala hrabrost i veru u sebe, ali sada si me zaista dotakla . poručila je Rada devojci koja je istetovirala njeno ime

Radmila Rada Manojlović
Foto: Marko Jovanović

Vatreni fan Rade Manojlović, devojka Dragana, istetovirala je pevačicino ime na svojoj ruci!

Mlada devojka je, oduševljena krajnjim rezultatom, objavila ovu fotografiju, a Rada je istu podelila sa svojim pratiocima. Od šoka, Rada je devojci u šali poručila da će je ubiti što se bockala, ali i da joj je ogromno zadovoljstvo što neko na svojoj koži nosi njeno ime.

 Draga moja Dragana, pa ja ču tebe stvarno ubiti! Zaista nije trebalo da se bockaš zbog mene, ali opet, velika mi je čast i privilegija da neko želi da nosi moje ime na sebi, na svojoj koži – počela je Rada.

Foto: Marko Jovanović

– Uvek sam znala da sam ti motivacija i da sam ti ulivala hrabrost i veru u sebe, ali sada si me zaista dotakla, jer shvatam da je tvoja ljubav prema meni i prema onome što sam ja probudila u tebi, mnogo veća nego što sam mislila. Mnogo te volimo i hvala ti što i ti u meni, svojim postupcima i ljubavlju, dodatno budiš samopouzdanje i dokazuješ da zaista moje ponašanje i moje reči mogu biti idol mladima i motiv za konstantnu borbu – poručila joj je Manojlovićeva.

Foto: Instgaram/radamanojlovic

Mlada devojka Radi je poručila da je ovo bila “sitnica”.

– Za mene bila je sitnica, prava sitnica! Hehe, sve sam ti rekla, za tebe bih život dala, bockanje je mala nula! HVALA TEBI – odgovorila joj je Dragana.

(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply