DEVOJČICU (7) ZLOSTAVLJAO TOKOM BRANJA MALINA Akcija “Ares” otkrila STRAVIČNE SLUČAJEVE PEDOFILIJE u Srbiji

Policija je u akciji “Ares”, u kojoj je uhapšeno 360 ljudi, privela i više pedofila, među kojima se po težini krivičnog dela ističe Stefan S. (40) iz Smederevske Palanke, koji je više puta silovao dečaka iz komšiluka starog 14 godina.

U akciji "Ares" uhapšeni i pedofili sa interneta, kod kojih je nađeno više stotina gigabajta pedofilskog materijala

Foto: MUP Srbije / youtubeU akciji “Ares” uhapšeni i pedofili sa interneta, kod kojih je nađeno više stotina gigabajta pedofilskog materijala

Kako “Blic” nezvanično saznaje, Stefan S. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje. Sumnja se da je manijak u svojoj kući, tokom jula ove godine, više puta silovao tinejdžera. Kako saznajemo od izvora iz istrage, u pitanju je dečak iz komšiluka koji je sam prijavio silovatelja dan nakon obljube. Kada je u policiji rekao šta mu se dogodilo, odmah je upućen na lekarski pregled, koji je praktično potvrdio njegovu tvrdnju. Sudeći po modricama koje je dečak imao, njega je komšija na seksualni odnos primorao uz upotrebu sile. Zbog težine dela, za koje je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora, slučaj istražuje Više tužilaštvo u Smederevu, koje će saslušati napasnika.

Uhapšen i Dragiša M. (62) iz Surdulice, koji je bludničio nad devojčicom od sedam godina

Podjednako šokantne su i okolnosti pod kojima je uhapšen Dragiša M. (62) iz Surdulice, koga su vranjski policajci uhapsili zbog bludničenja nad sedmogodišnjom devojčicom! Naime, kako nezvanično saznajemo, Dragiša je išao u branje malina, na kom se zadesila i sedmogodišnja devojčica. Iskoristivši nepažnju njenih roditelja, pedofil je odveo devojčicu dalje od grupe berača i stazom dublje u šumu. Tamo ju je stavio u krilo, dodirivao po telu i ljubio po grudima. S obzirom na to da, prema nezvaničnim informacijama, u ovom slučaju nije došlo do obljube, kazna za ovakvo uznemiravanje deteta može biti zatvor od šest meseci do pet godina.

Dvojica napasnika samo su deo velike grupe pedofila pohapšenih po različitim osnovama u akciji “Ares”. Osim njih dvojice, u nastavku stalne policijske akcije “Armagedon”, koja služi za suzbijanje pedofilije na internetu, uhapšen je Slobodan G. (54), koji je u svom posedu imao više od 25 gigabajta pedofilskih filmova i slika, skrivenih u dva računara pronađena u njegovom stanu. Njegov kolega iz Rume Loras M. (47), uhapšen je iz istog razloga – u njegovom stanu nađeno je 124 gigabajta pedofilsko materijala koji mu je plasiran preko interneta. Takođe, u njegovom stanu pronađene su i izvesne količine droge “spid” i marihuane, zbog čega je dobio i krivičnu prijavu za nelegalno držanje narkotika.

Dečko pevačice priznao, dobio uslovnu kaznu

Mirko Vuković i Marina Visković

Foto: InstagramMirko Vuković i Marina Visković

Mirko Vuković, navodno jedan od pripadnika škaljarskog klana, uhapšen u akciji “Ares”, sklopio je sporazum o priznanju krivice sa Višim tužilaštvom, kojim je predviđeno da bude osuđen na šest meseci uslovnog zatvora, sa rokom provere od dve godine, kao i na novčanu kaznu, saznaje “Blic”. On je uhapšen sa automatskim oružjem ručne izrade. S obzirom na to da su kazne za nedozvoljeno nošenje oružja nedavno pooštrene, a kreću se od dve do 12 godina zatvora, Vuković je prošao iznenađujuće dobro.

Uhapšeni Vuković je domaćoj javnosti interesantan i zbog emotivne veze sa pevačicom Marinom Visković, ali i po bratu Miljanu Vukoviću, vođi srpskog ogranka bajkerske grupe “Anđeli pakla”. Njihov otac Vuk bio je kum Željka Ražnatovića Arkana.

Pali i odbegli kriminalci

U akciji “Ares” uhapšeno je čak 116 osoba po različitim poternicama. Među njima je i Predrag Mega (40), odbegli diler iz grupe Dalibora Ristića, koja je u Beogradu prodavala heroin. Mega je osuđen na sedam godina robije. Uhapšen je i Goran – Goča Paunović (49), za kojim je raspisana poternica zbog izdržavanja kazne od 11 godina i dva meseca.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply