Devojčica (3) sama preživela u SIBIRSKOJ ŠUMI 11 dana pored VUKOVA I MEDVEDA

Trogodišnja Karina Čikitova živi s majkom u Sibiru i jednog dana pre njenog četvrtog rođendana poželela je da poseti oca koji živi u susednom selu. Često je išla sama, jer nije mnogo udaljeno. Kad je stigla u selo, njen otac nije bio tu, pa je devojčica odlučila da ga potraži.

Foto: screenshot

Izgubila se u beskrajnim sibirskim šumama. Čak i odrasli idu samo naoružani u te šume, jer su pune vukova i medveda. Devojčica je bila potpuno sama. Jedino je pratio njen verni pas.

Karinini roditelji su bili bolesno zabrinuti kada su saznali da je njihova mala ćerka nestala. Temperature su noću padale ispod nule i mnogi ljudi su krenuli u potragu za devojčicom, ali nisu mogli da je pronađu.

Foto: screenshot

Nakon 11 dana njen pas se vratio u selo. Meštani su očekivali najgore. Mislili su da je mala devojčica preminula u šumi. Ali, pas je krenuo ponovo nazad, a meštani su odlučili da ga prate. U visokoj travi ugledali su malu devojčicu koja je bila dehidrirana i gladna, ali je preživela.

Foto: screenshot

Jedan od spasioca joj je dao vode i odveo je ubrzo nakon toga roditeljima. Devojčica je 11 dana hranila šumskim plodovima i pila vodu iz potoka. Njen pas je svake noći grejao svojim krznom i branio je od vukova i medveda koji su tu prolazili.

Foto: screenshot

U njihovu čast, meštani su odlučili da naprave kip u rodnom selu male devojčice, prenosi Atraktiva.in.

Pogledajte video:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply