Ćuti balavice, imala si seks pred 5 miliona ljudi: Kija i Luna se nikad žešće posvađale, a Đoganijeva totalno šokirala Slobu onim što je rekla o njemu! (VIDEO)

– Samo ti je na papiru muž, alo, ne zanimaš ga, prihvati to više. Ušla si ovde da uzmeš pare i nama zagorčaš život – vikala je Luna.

Kija, Luna, Zadruga
Printskrin: TV Pink

Svađa koja je počela oko režiranja filma, na kojem sarađuju Kija i Sloba, pretvorila se u nezapamćenu razmenu uvreda između Kristine i Lune.

– Ona je poslednja osoba koja može meni bilo šta da zabrani – započela je Kija, a Luna ju je prekinula:

– Neću više da ti oćutim ništa, je ‘l ti jasno!

Printskrin: TV Pink

– Ovo tvoje ponašanje je veoma nekulturno, sedi dole i nastavi da se foliraš kao što si se folirala pre. Mislim da bi trebalo, s obzirom da si javna ličnost da se naučiš kako da se ponašaš – nastavila je Kristina.

– On je sad moj dečko, je l’ ti jasno to? Samo ti je na papiru muž, alo, ne zanimaš ga, prihvati to više. Ušla si ovde da uzmeš pare i nama zagorčaš život – vikala je Đoganijeva.

– Ti si za mene balavica – uzvratila je Kija.

Printskrin: TV Pink

– Ti si hodajuće zlo! – urlala je Luna.

– Ja razumem da si ti neobrazovana i da si balavica. Slušaj, ja nisam ta koja je spavala sa oženjenim muškarcem pred pet miliona ljudi, dok te tata i mama gledaju. Ti samo činiš štetu sebi, ne meni – sipala je Kija, a Luna joj nije oćutala:

– Ćuti, bre, skidala si se gola u spotu!

Printskrin: TV Pink

– Ja se ne je**m pre pet miliona ljudi! Ti ćeš tek videti devojčice, kakva je on osoba, najveća kazna vam je da budete zajedno. Ne moram da te kanalim, ti to radiš sama – poručila je besna Kija.

– Bićeš pozvana na svadbu… Alo, vas dvoje ste ovde zbog mene, ti si ništa i on je bio ništa – izletelo je Luni, a Sloba koji je do tada ćutao kao zaliven ju je iznenađeno pogledao i pitao: “Kako to misliš, ja sam niko?”.

– Molio me je da se ne razvedemo i govorio da ne može da bude pored bilo koje druge devojke – zaključila je Kristina.

Pogledajte svađu Kije i Lune:

(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply