CRKVA NIJE HTELA DA IH VENČA JER JE 35 GODINA STARIJA OD NJEGA Uprkos žestokim osudama javnosti jedan naš par ruši sve PREDRASUDE

Razlika u godinama nikada nije bila presudna za ljubav, što dokazuju i mnogi pozanti parovi čije emocije opstaju iako su žene starije od svojih partnera i po nekoliko decenija, ali problemi definitivno nastaju kada društvo, ali i određena društvena i crkvena uređenja, stanu na put velikim životnim planovima.

Foto: Emil Čonkić / RAS Srbija

Tako je, kako se spekulisalo pre nekoliko godina, bilo u slučaju Verice Rakočević i njenog izabranika Veljka Kuzmančevića. Više o prepreci na koju su oni naišli, zbog koje ni danas nisu venčani u crkvi, ali i još nekim poznatim parovima u kojima su žene dosta starije od svojih partnera, pročitajte ispod.

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Verica Rakočević i Veljko Kuzmačević

Kako se pisalo pre četiri godine Rakočevićeva i Kuzmančević ne mogu pred oltar jer po kanonima SPC razlika među mladencima ne sme biti veća od 15 godina, a i mlada bi trebalo da ima manje od 60, dok Verica danas ima 69, a kada se udvala imala je 65.

Prepreka je i to što dizajnerka iza sebe već ima jedan brak zaključen u crkvi. Da bi ostvarili svoju nameru, trebalo bi da zatraže i dobiju posebnu dozvolu nadležnog episkopa.

Da imaju problema potvrdio je u izjavi za magazin Stori tada i sam Veljko Kuzmančević

– Crkveno venčanje je čin koji će se dogoditi pred bogom i uz blagoslov našeg sveštenika, bez obzira na to što se spekuliše da li je moguće ili ne.

Ipak, njih dvoje se do sada nisu venčali u crkvi, makar javnost nisu o tome obavestili, ali je ljubav, čemu svedočimo iz dana u dan, sve jača i pobeđuje sve predrasude i osude, a bilo ih je.

Foto: elena.karamankaric / Instagram

Elena Karaman Karić i Jugoslav Karić

Elena Karaman Karić, dizajnerka enterijera i ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, sreću u ljubavi našla je pored, sedam godina mlađeg supruga, Jugoslava Karića.

Elena i Jugoslav imaju sina Simona, a njih dvoje su već petnaest godina u braku.

Kako se šuškalo, Elena je bila protiv ljubavi svoje majke i Veljka Kuzmančevića zbog velike razlike u godinama, te se nije pojavila na njihovoj svadbi.

Foto: RAS Srbija

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele

Supružnici i glumci Olga Odanović(59) i Dragan Petrović Pele (55) imaju sina i ćerku, a razlika između njih je pet godina. Jakov i Lenka od roditelja su nasledili talenat za umetnost. Upoznali su se dok su radili studentsku predstavu Groblje automobila od Arabala, a tajna njihovog braka, akko je glumac jednom prilikom ispričao je da “nema tajni”.

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Momčilo Otašević i Jelena Perčin

Hrvatska glumica Jelena Perčin i glumac poreklom iz Crne Gore Momčilo Otašević u vezi su već dve godine i ona je od njega starija devet godina.

Momčilo i Jelena zaljubili su se na setu serije “Kud puklo da puklo” u kojoj su oboje imali ulogu. Jelena iz prethodnog braka ima sedmogodišnju ćerku Lotu sa kojom je Momčilo u odličnim odnosima.

Foto: privatna arhiv / Privatna arhiva

Milena Dravić i Gaga Nikolić

Jedan od najlepših ljubavnih parova na glumačkoj sceni bili su Milena Dravić i njen pokojni suprug, velikan srpskog glumišta Dragan Nikolić, i njih dvoje nikada nisu krili da je glumica od njega bila starija četiri godine.

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Goca Tržan i Raša Novaković

Goca Tržan i njen četrnaest godina mlađi suprug uveliko rade na detetu, a Goca je najavila da će ići na vantelesnu oplodnju. Ona je nedavno istakla da želi veliki glatki trudnički stomak i da se njih dvoje izuzetno vole zbog čega žele da imaju potomke. Goca Tržan je više puta u javnosti prčala o velikoj razlici u godinama.

– Predrasudama su skloni ljudi koji ne mogu da se pohvale visokim koeficijentom inteligencije. Moje životne okolnosti bile su takve da su me uglavnom osvajali mlađi muškarci. Imala sam svega dva ili tri partnera starija od mene. Madona je jednom prilikom rekla da je zbog razlike u godinama suludo oterati nekoga do koga vam je stalo i ko vam odgovara. Godine su problem samo onima koji su ostarili u glavi. Meni su donele mudrost i lepotu, kao i zrelost da svoj život prigrlim što jače – ispričala je Goca Tržan u jednom intervjuu.

Foto: G. Srdanov / RAS Srbija

Ana Sević i Darko Lazić

Ana Sević je od Darka Lazića starija sedam godina, a nedavno je njihov odnos uzdrmala, ali i ne razrušila njena navodna afera sa Acom Lukasom. Pričalo se da joj je Lukas bio ljubavnik dok je bila u vezi sa Darkom, te da se ta veza podgrejala na početku procesa razvoda Lukasa i Sonje.

Iako se nekoliko puta pričalo da će se razvesti, njih dvoje odolevaju tim izazovima i iz braka imaju ćerkicu Lorenu.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply