ČISTA BAHATOST ILI STVARNI PROBLEM? Ove zvezde su žrtve zavisnosti od seksa

Da bolest zavisnosti ne zna za status, godine i pol, nedavno je demonstrirao i 67-godišnji legendarni muzičar Ozi Ozborn, koji je u iskrenom postu na Fejsbuku priznao da je dugogodišnju suprugu Šeron kontinuirano varao, ne iz čiste obesti, već zbog toga što je težak zavisnik od seksa.

Ozi Ozborn

Nakon što je Šeron Ozborn najavila da se, nakon nekoliko decenija braka, razvodi od slavnog rokera zbog prevare, Ozi Ozbor je brže bolje, na Fejsbuku priznao da je zavisnost od seksa glavni krivac što su mnoge žene završile u njegovom krevetu. U ovome priznanju možda ništa ne bi bilo toliko neobično da se zavisnost nije naprasno javilu na početku sedme decenije Ozbornovog života, ali blio kako bilo, muzičar je krenuo na terapije i nada se izlečenju.

Tajger Vuds

Najbolji golfer svih vremena Tajger Vuds, pre nekoliko godina proveo je 45 dana na klinici za odvikanje od seksa. Naime, nakon što su se, tokom nekoliko meseci, tabloidima javljale žene koje su svedočile o seksualnim avanturama sa slavnim golferom, Vuds je priznao problem i rešio da pomogne sebi. I njegova tadašnja supruga Elin Nordegren je imala isti motiv, pa je sebi pomogla tako što su njeni advokati izdejstvovali višemilionsku alimentaciju nakon razvoda.

Den Mekdermot

Den Mekdermot, suprug poznate glumice i bogate holivudske naslednice Tori Spelink, takođe je imao iskustvo sa rehabilitacionim centrima za odvikavanje od seksa. Den je jedan takav centar posetio početkom 2014. godine, a njegova supruga mu je do tada gledala kroz prste kada su vanbračne avanture u pitanju.

Dejvid Duhovni

Dejvid Duhovni, koji je maestralno odigrao lik ciničnog i od seksa zavisnog pisca Henka Mudija u seriji “Kalifornikacija”, zapravo je igrao sebe. Malo nakon što je nagrađen Zlatnim globusom za ulogu u pomenutoj seriji, duhovni se prijavio u rehabilitacioni centar za odvikavanje od seksa.

Rasel Brend

Britanski komičar Rasel Brend otvoreno je govorio o raznim oblicima bolesti zavisnosti kroz koje je prolazio tokom života. Pre nekoliko godina, Brend je u autobiografskoj knjizi otkrio da je izvesno vreme proveo i u ustanovi za odvikavanje od seksa u Filadelfiji.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply