FacebookSrbija.com

Brisanje Facebook naloga

Datum : 07.10. 2010. | Sekcija: Saveti

Želiš da obrišeš svoj Facebook nalog? Da, postoje ljudi koji su probali Fejsbuk, ne dopada im se, smatraju da gube vreme i žele da ga zauvek obrišu. U poslednje vreme nas mnogo ljudi pita : Kako da obrišem Facebook nalog. Evo i uputstva.

fejsbuk-brisanje

Marketing

1. Logujte se na svoj Facebook nalog

2. Posetite link za brisanje naloga – link http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

3. Pratite upustva na samoj stranici za brisanje Facebook naloga.

Važna napomena :: Kada prođete sve korake nalog vam neće odmah biti obrisan. Morate da sačekate 14 dana. Ono što je jako bitno, ako stvarno želite da vam se nalog obriše za to vreme :
– Ne smete da posećujete svoj Facebook nalog u tom periodu!
– Nikako ne klikćite na Like ili Share linkove na drugim sajtovima
– Ne logujte se nigde sa svojim Facebook nalogom (Facebook Connect)

Prikazani koraci predstavljaju uputstvo za brisanje, a ne deaktiviranje Facebook naloga. Najveća razlika je u tome što deaktivirani nalog možete da povratite posle npr. mesec dana, dok je kod brisanja to gotovo nemoguće

Prema istraživanju koje smo sproveli na sajtu FacebookSrbija, svaka treća osoba na Fejsbuku razmišlja da obriše svoj Facebook nalog! Na Google pretraživaču je u porastu i potraga za frazom : delete facebook account.



Autor: Miloš Petrović