Brat Miloša Bikovića koji se zamonašio sinoć je bio u centru pažnje zbog jedne stvari (VIDEO)

Rođeni brat Miloša Bikovića, starešina manastira Jovanja, iguman Mihailo Biković ne pojavljuje se često u javnosti, a pogotovu ne na događajima koji se organizuju u Beogradu.

FOTO: RAS SRBIJA

Međutim, sinoć je bila posebna prilika jer je u jednom šoping centru održana premijera filma “Led” u kojem glumi njegov rođeni brat Miloš. Upravo zbog pojavljivanja na premijeri, Mihailo je bio u centru pažnje.

– Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje – rekao je ranije otac Mihailo za “Blic puls” i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan.

FOTO: RAS SRBIJA

– Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav – dodao je.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply