BIZARAN SLUČAJ U NOVOM PAZARU Otišla da operiše vene, pa se PORODILA, a ni u bolnici NISU PRIMETILI DA JE TRUDNA

Žena iz Novog Pazara koja je otišla u kraljevačku bolnicu kako bi operisala vene, porodila se, a da pre toga nikome nije prijavila da je trudna, niti je medicinsko osoblje zbog njene krupne građe primetilo da žena čeka bebu!

Nesvakidašnji slučaj dogodio se pre par nedelja u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu kada se pacijentkinja iz Novog Pazara porodila na odeljenju hirurgije. Možda to nekome ne bi bilo uopšte čudno, ali niko od lekara i bolničara nije očekivao da će im se žena poroditi.

– Pacijentkinja je poprilično krupne konstitucije i došla je da operiše vene. Niko nije ni posumnjao da je žena trudna, jer je i pre tri meseca dolazila kod nas u bolnicu zbog vena. Svih tih dana, dok je bila u bolnici, ništa nije naslućivalo da je trudna, niti je ona nekome rekla – priča za „Blic“ izvor iz kraljevačke bolnice.

I možda niko ne bi saznao da je trudna da porođaj nije krenuo u liftu zgrade, u trenutku kada je žena otpuštena iz bolnice i krenula kući.

– Njoj je počela da lije krv niz nogu, a onda je bebi izašla i glava. Reagovali smo najbrže, odveli je u salu za porođaje i ona se porodila. Rodila je prelepu i zdravu devojčicu – rekao nam je ovaj izvor kroz osmeh i sam ne verujući da se tako nešto dogodilo.

Još jedan podatak koji ide u prilog ovoj neverici jeste taj da ženi iz Novog Pazara ovo nije bilo prvo, već treće dete!

U Opštoj bolnici „Studenica“ potvrdili su nam ovaj slučaj, ali nisu želeli da daju zvanične izjave zbog porodičnih odnosa.

– Navodno, pacijentkinja nije znala da je trudna. Najverovatnije su u pitanju poremećeni porodični odnosi. U pitanju je bila krupna žena koja nije prijavila da je trudna, a u bolnicu je došla da bi lečila vene – rečeno je kratko „Blicu“ iz bolnice u Kraljevu.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply