BITKA SA BANKOM NE PRESTAJE Folkerka otkrila kako će izaći na kraj sa velikim dugovima

Pevačica Goga Sekulić priznaje da je na dobrom putu da reši problem sa bankom, a ako bi joj “kapnulo milionče” na račun, otišla bi na pusto ostrvo.

FOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

Pevačica je nedavno bila glavna tema medija kada je priznala da vodi bitku sa bankom zbog stambenog kredita.

– Kako svim građanima Srbije, tako i meni. Ja ne znam osobu koja nema ozbiljne kredite, pa čak i milioneri imaju podršku, fondove i kredite. Ne stidim se što sam podigla stambeni kredit, zarađujem i lično ga otplaćujem. Na putu sam da s advokaticom rešim to sporazumno, da bude nagodbe – kaže nam Goga.

FOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

Na pitanje šta bi radila sa milionom, kaže:

– Otišla bih na pusto ostrvo da se sunčam, pijem šampanjac, kuliram i gledam u more. Bio bi tu neki minijaturni bikini. Ne mora toples, to ne volim, može da se bude seksi i kad si obučen. Obavezno da Uroš dođe na ostrvo posle treninga – kaže kroz smeh pevačica.

Goga_sekuic_roditelji_blic_safe

Goga priznaje da je ranije muku mučila s Uroševim treninzima:

– Pošto je Uroš pre nekoliko meseci otvorio akademiju za brazilsku džijudžicu u Cirihu, imaju dva puta dnevno treninge i imaju svoj trening treći po redu. Mi kad idemo na odmor, to su destinacije gde ima u blizini teretana i onda se dalje planira. U početku me je nerviralo, ali onda sam shvatila da on to zaista voli. Ne možemo 24 sata da budemo zajedno. Podržava me i razume me – kaže Goga.

Uroš, Gogin dečkoFOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA
Uroš, Gogin dečko

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply