BIĆE TO NAJVEĆA SVADBA NA ESTRADI: Prija je izabrala pevača za kuma, a NEĆETE VEROVATI ko će biti KUM Filipu!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčaće se u junu, a nakon što je pevačica za kuma odabrala svog kolegu Acu Pejovića, otkriveno je i ko će kumovati mladoženji.

 

Pevačica i njen budući suprug su ozbiljno shvatili pripreme za venčanje, a prvo što su uradili jeste da su pozvali kumove.

 

– Aleksandra je veoma bliska sa Acom Pejovićem, snimili su duet, a on joj je dosta pomogao i savetovao je oko karijere pa nije iznenađujuće što je ona baš njega pozvala za kuma. On je bio iznenađen pozivom, ali je sa zadovoljstvom prihvatio. Sa druge strane, poznato je da je Filip blizak prijatelj sa Milošem Teodosićem. Prija i Filip su bili gosti na venčanju Tea i Jelisavete, a nakon razmišljanja, Filip je odlučio da baš svog dugogodišnjeg prijatelja pozove za kuma. Teo je, naravno, prihvatio Filipov poziv – rekao nam je izvor blizak budućem bračnom paru.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Kako dalje saznajemo, pripreme za svadbu, koja je zakazana za jun, u punom su jeku. Aleksandra već razmišlja kako će izgledati njena venčanica, dok će Filip poneti klasično odelo.

 

Porodice Živojinović i Prijović su uzuđene zbog priprema svadbe, pa se trude da pomognu budućim mladenicima.

 

– Naše porodice su tu da nam pomognu, a svaka konačna odluka će, naravno, biti naša. Njihova podrška nam najviše znači. Tek sam počela da razmišljam o tome, jer se sve desilo na brzinu, ali bih najviše volela da bude veselo i da se naše porodice i prijatelji lepo provedu. To je ono o čemu ćemo najviše voditi računa, pored toga da sve bude kao iz bajke, lepo osmišljeno i zamišljeno.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Svadba je zakazana za jun – ispričala je nedavno Aleksandra i dodala:

– Volela bih da to bude mešavina jedne moderne svadbe sa nekim lepim tradicionalnim običajima. Kao što znate, nijedna srpska svadba ne može da prođe bez tradicije, a mi ćemo svakako voditi računa da se sve ispoštuje do najmanjih detalja – kaže Aleksandra.

Aleksandri i Filipu zvezde predviđaju da će imati mnogo dece, a ona kaže:

– Želela bih da imam najmanje dvoje dece, devojčicu i dečaka.

 

Biće veselo: Brena i Boba ne žale pare za svadbu

Ovo je prva svadba u porodici Živojinović posle Bobine i Brenine, te su svi veoma uzbuđeni. Boba i Brena ne žale para kada je ovo venčanje u pitanju i potrudiće se da ispune sve želje budućim mladencima. Oboje su veoma srećni zbog Aleksandre i Filipa, pa ne kriju da će ih podržati u svakoj odluci vezanoj za ovaj važan dan.

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply