BEOGRADSKI PAR IZ PAKLA Sipali ljudima drogu u piće, pa ih pljačkali i ZLOSTAVLJALI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Batrić B. (38) i Anu G. (37) osumnjičene da su izvršili više krivičnih dela razbojništva, teške krađe i prevare na teritoriji Beograda.

B.B. pored krađa, prevara i razbojništva silovao je i jednu ženu

Foto: MUP / RAS SrbijaB.B. pored krađa, prevara i razbojništva silovao je i jednu ženu

Postoje osnovi sumnje da su se javljali na oglase za izdavanje stanova i bračne ponude i nakon dogovoranja oko uslova iznajmljivanja stana ili sklapanja poznastva, i potom sipali u piće oštećenima, koristeći njihovu nepažnju, omamljujuća sredstva od kojih su gubili svest.

Nakon toga, vršili su premetačinu i uzimali iz stanova novac, nakit i druge vredne predmete, i skidali prstenje, minđuše i ogrlice sa oštećenih.

A.G.

Foto: MUP / RAS SrbijaA.G.

B.B. se takođe tereti i da je nakon omamljivanja jedne od oštećenih, iskoristivši njenu nemoć, izvršio i krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Po nalogu tužioca, B.B. i A.G. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Sumnja se da ima više oštećenih nego što je dosadašnjim radom utvrđeno i policija ih poziva da se, ukoliko prepoznaju osumnjičene na fotografijama, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na brojeve telefona 011/2797470 i 064/8920755.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply