ALEKSANDRA JE UŽIVALA DA BUDE LJUBAVNICA: Njoj je bilo 18, njemu 40! Dobila je kola i silikone, a onda kreće pravi PAKAO za njenu porodicu…

Aleksandra Vasiljević, nova učesnica „Parova“, izazvala je pometnju po samom ulasku u rijaliti, a to nije bez razloga jer fitnes instruktorka krije i više nego burnu prošlost.

Život ove rijaliti učesnice pošao je nizbrdo kada se zaljubila u jednog opasnog momka.

 

“Aleks je oduvek bila pomalo divlja, nije se uklapala u sredinu i išla je sama protiv svih. Još kao tinejdžerku privlačili su je opasni momci, ali nije uspevala da održi veze u koje je ulazila. Ipak, posle izvesnog vremena upoznala je čoveka koji ju je po mišljenju mnogih njenih prijatelja obeležio za ceo život i negativno uticao na nju”, kaže izvor i otkriva kako je počela njena ljubavna priča:

 

“Aleksandra je počela da izlazi po mestima na kojima se okupljaju opasni momci. Jedan od njih ju je primetio i ubrzo je nabavio Aleksandrin broj telefona. Ona je, kao i svi u Šapcu, dobro znala o kakvom čoveku se radi, kao i da nije pametno da se petlja sa tom ekipom, ali je ipak započela dopisivanje s njim, iako je oženjen”, ispriča izvor i dodaje da je zajedno sa ostalim prijateljima nekoliko puta pokušao da je upozori.

“Za nekoliko nedelja saznali smo od nekih ljudi da je u vezi sa tim dečkom i bili smo šokirani. Ona je tada imala 18, a on 40 godina, a uz sve to ima ženu i decu. Dugo je pokušavala da sakrije taj odnos, ali Šabac je mali grad i ubrzo se sve saznalo. Kada je priča došla do njenih roditelja, nastao je haos i razdor u porodici. Kako je Aleks iz imućne porodice, njen otac je bio zaprepašćen. Prvo je pokušao da je odgovori od te veze, a onda ju je i kažnjavao. Oduzeo joj je telefon i zabranio joj izlaske. Ipak, ona je koristila prilike da se tajno viđa sa dečkom kada je išla na fakultet. Posle mesec-dva, priznala je da ju je otac u nekoliko navrata pretukao i prelomila je da ne želi da bude deo porodične drame. Tada se uz pomoć oženjenog dečka odselila u iznajmljeni stan”, rekao je izvor i dodao da je tada počela njena zavisnost od narkotika.

FOTO: PRINT SCREEN

“Sve manje smo je viđali i bilo nam je jasno da se nešto ozbiljno dešava. Naglo je smršala, sve više je ulazila u te mafijaške krugove, a kasnije smo saznali da konzumira teške droge. Pitali smo je za to, objašnjavali joj da treba da prestane, ali tada se pravdala da je drogu uzela samo nekoliko puta. Kako smo joj svaki put govorili da se okane svega toga i prestane da se drogira, ona je prekinula svaki kontakt sa nama”, kaže izvor blizak Aleksandri Vasiljević i dodaje da je od dečka na poklon dobila automobil, te da joj je platio ugradnju silikona u grudi i usne.

“Dobila je automobil, ali i silikone. Supruga njenog dečka je znala za aferu, ali se nije razvela zbog maloletne dece. To nas je i pogađalo, ona je uživala u tome da bude ljubavnica, više se nisu ni krili i sve više je propadala. Posle nešto više od godinu dana, došlo je do kraha veze, a Aleks nije imala kome i gde da se vrati”, iskreno je rekao izvor.

 

Blizak prijatelj Vasiljevićeve otkriva da je zbog svega najviše propatila njena majka.

 

“Žena je, kao svaka majka, pokušavala da vrati dete u dom i pomiri je sa ocem. U tome nije uspela i vremenom je sve više bila upućena u ćerkin način života, koji se nikome nije dopadao. Nagla promena fizičkog izgleda ćerke, kao i osuda prijatelja i poznanika, oterali su jadnu ženu u bolnicu. Njoj je dijagnostikovana depresija, pa su nekoliko meseci pokušavali da je izvuku i vrate u normalu. Koliko znam, sada je dobro, ali to su bili dani pakla za njihovu porodicu. Aleksandra je uz dva najbolja druga počela da se bavi fitnesom i izvukla se iz pakla droge, a sa majkom i sestrama se redovno viđa. Nisam siguran da njen otac sa njom razgovara, ali znajući Dejana, verujem da se ništa nije promenilo. On joj ni mrtav ne bi dozvolio da uđe u rijaliti i sigurno je da joj neće oprostiti učešće”, završava izvor.

FOTO: PRINTSCREEN

Kurir.rs/Vip/foto Promo

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply