(18+) SEKS SKANDAL U CRKVI: Lepotica zavela popa, snimila bludničenje s njim, pa mu uzela 125.000 evra!

– Lisicama ga je vezala za stolicu, a preko glave mu stavila fantomku pod izgovorom da se stidi da je vidi golu – navodi se u predlogu za pritvor.

foto: Facebook/Xvideos/Ilustracija
FOTO: FACEBOOK/XVIDEOS/ILUSTRACIJA

Katoličku crkvu u Bosni porno skandal – tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su snimcima seksa ucenjivale katoličkog sveštenika iz Modriče.

 

Naime, osumnjičeni Aleksandar Vasiljević, Saška Kovačević iz Doboja i Milo Joksimović iz Modriče su navodno uzeli . Vasiljević i Kovačević uhićeni su 16. kolovoza u akciji “Steroid”, koju su proveli inspektori Uprave kriminalističke policije MUP RS i PU Doboj. U nastavku akcije 28. kolovoza uhićen je i Joksimović.

 

Kako pišu Novosti, Saška Kovačević (21) iz Modriče, godinama je vrbovala katoličkog sveštenika I. K. i izjavljivala mu ljubav, sve dok on nije poklekao i pristao na seks.

 

U izjavi, koja je opisana u predlogu za određivanje pritvora Saški Kovačević i njenom momku Aleksandru Vasiljeviću (27) iz Doboja, I. K. je detaljno opisao da je Sašku upoznao kao maloletnicu. Sprijateljili su se, a ona je od njega posudila 7.000 KM. Već tada mu je predlagala da stupe u ljubavnu vezu, što je on odbio.

 

 

Kada je napunila 20 godina, rekla da ga voli i da s njim želi seks. Iako se opirao, s njom se ipak sastao u župnoj kući u kojoj je tada stanovao. Pili su alkohol i ona je nastavila da navaljuje, pa su na kraju otišli u spavaću sobu.

 

– Lisicama ga je vezala za stolicu, a preko glave mu stavila fantomku pod izgovorom da se stidi da je vidi golu – navodi se u predlogu za pritvor osumnjičenima.

 

Sveštenik je osetio još neke korake u sobi, a kada je pitao da li je još neko tu, odgovora nije bilo. Prešli su na krevet i I. K. je imao kraći seks s ženom.

 

Mesec dana kasnije saznao je da je to bila druga devojka, a da je Saška sve snimala u nameri da ga ucenjuju i izvlači novac. Saška mu je prvo tražila 30.000 KM, ali je on to odbio znajući da mu se na snimku ne vidi lice.

 

Tri meseca kasnije Sašku je sreo u restoranu u Gradačcu. Ona mu je pokazala devojku za susednim stolom i rekla da je to ona što je bila sa njim.

 

Upoznali su se, razmenili brojeve, i posle tri dana devojka je došla u njegov župni ured na piće. Pili su vino i I. K. tvrdi da se posle jedne čaše osećao drogirano. Devojka je to iskoristila, popela se na njega i imali su seks, da bi ga ujutro pozvala i tražila mu 100.000 KM kako ne bi objavila snimak.

 

Saška ga je u septembru 2016. molila za oproštaj. Govorila je da će vratiti pare, da ga voli i da želi da se uda za njega. Tražio joj je da ga ostavi na miru, ali je ona preko brze pošte počela da naručuje bunde, telefone, garderobu na njegovu adresu i govorila mu je da to mora platiti ili će imati problema. Saopštila mu je i da je u vezi sa Vasiljevićem, pa su njih dvoje zajedno počeli da ga ucenjuju.

 

Vasiljeviću je sveštenik isplatio 60.000 KM i 4.000 evra, a dao mu je i svoje vozilo “audi A4”. Kada više nije mogao da podnese sve, sveštenik se obratio policiji.

 

(Espreso.rs/Novosti)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply