Dnevni horoskop za 22. januar 2018. Ovan mudruje, Bik pun energije, Blizanci u lošoj kondiciji, Rak se pravda partneru, Lav odlično

Današnji dan kao stvoren baš za to, pošto će nam emocije biti “zaleđene”, nemojte ni da očekujete da će vam voljena osoba, a ni prijatelji ili poslovni saradnici dati dozu emocija.

Svi će danas biti nekako užurbani, juriće za svojim poslovima, završavaće svoje obaveze, nikome neće biti do priče, ćaskanja, druženja.

Zato se bacite na posao, radite i uradite ono što vas čeka, oduševite bar vaše nadređene, ako ne možete voljene osobe.

Drugi deo dana i pretežno veče odlično za odćutati i pustiti misli da plivaju nekim svojim tokom. Pogledajte dobar film, seriju, pročitajte nešto zanimljivo i dobro se naspavajte. Lep i uspešan dan vam želimo.

Ovan

POSAO

Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono sto je neizvesno, pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na Vašu stetu.

LJUBAV

Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Dnevni horoskop za 22. januar 2018
Dnevni horoskop za 22. januar 2018

Bik

POSAO

Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV

Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati Vaš ubrzani ritam.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO

Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.

LJUBAV

Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prećutite neke detalje iz svog života.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji

Rak

POSAO

Ukoliko Vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim saradnicima, budite promišljeni. Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima.

LJUBAV

Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi, zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno ili »odsutno«. Objasnite svoje postupke.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

Dnevni horoskop za 22. januar 2018

Lav

POSAO

Posvećenost koju vi imate malo ko poseduje u tolikom intenzitetu. Morate da se kontrolišete, kada su u pitanju povremeni zastoji u radu, jer to je i inače u opisu vašeg posla. Pokušajte da ostanete skoncentrisani na ono u čemu ste najbolji.

LJUBAV

Emocije koje imate prema partneru su u većoj meri opravdane. Partner vas poštuje, a vi imate na koga da se oslonite. Sledi vam odlično poslepodne.

ZDRAVLJE

Nemate veće tegobe.

Devica

POSAO

Stalo Vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost, da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Međutim, Vaš izraz lica govori

dovoljno o Vašem raspoloženju.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da se neko zaklanja iza Vaših obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vreme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.

ZDRAVLJE

Nervozni

Vaga

POSAO

U prilog Vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika, važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savet i izbegavajte
neke popularne »instant recepte«, kao privremeno poslovno rešenje.

LJUBAV

Očekuje Vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promeniti svoje mišljenje, na Vašu veliku radost ili oduševljenje.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

Dnevni horoskop za 22. januar 2018
Dnevni horoskop za 22. januar 2018

Škorpija

POSAO

Neko Vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše
poslovne mogućnosti.

LJUBAV

U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa poverenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko
ime.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Strelac

POSAO

Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu.
LJUBAV

Voljena osoba u duhu dobrih namera, pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da Vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama.

ZDRAVLJE

Dobro

Jarac

POSAO

Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor. Stoga, nemojte dozvoliti drugima da Vam nameću
različite obaveze.

LJUBAV

Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

Dnevni horoskop za 22. januar 2018
Dnevni horoskop za 22. januar 2018

Vodolija

POSAO

Neko ne odgovara na Vaše zahteve, sto dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku
atmosferu, posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima.

LJUBAV

Neko Vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što
izgleda.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Ribe

POSAO

Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate iz neke ružicaste
perspektive i bez želje da se spustite u svet realnosti.

LJUBAV

Neko Vas možda nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply