Ако ОВАКО држите паре у новчанику никад нећете бити у доброј финансијској ситуацији

Ако је судити према народним веровањима, постоје одређена правила када су новчаник и новац у питању којих се треба држати, јер се на тај начин привлачи позитивна енергија и призива богатство.

Зато припазите!

Поштујте новац уколико желите да вам и даље долази. Према неким веровањима, није нимало свеједно јесу ли новчанице у вашем новчанику уредно поређане или згужване и немарно нагуране.

новчаник

Према веровању, неуредан новчаник блокира проток позитивне енергије, а самим тим уноси и неред у ваше финансије. Зато, уколико желите да увек имате новца, новчаник треба да буде уредан, а новчанице пажљиво сложене.

Исто тако, саветује се да у новчанику не носите рачуне, поготово не оне које још нисте платили. Уколико гомилате неплаћене рачуне у новчанику у свој живот привлачите енергију “плаћања”, и стално ћете морати да издвајате новац за нешто.

Такође, новчаник не би требало да вам буде место за све. Осим новца и платних картица, немојте ништа друго држати у новчанику. Личну карту, возачку, фотографије деце, визит карте, иконице, и све друго што можда носите у новчанику пребаците у неку другу торбицу или футролу.

новчаник

Уколико желите да вам новац стално пристиже, пожељно је и да са собом увек имате увек мало више новца него што вам је потребно. Исто тако, избегавајте да носите новчанике које вам је неко поклонио.

Сами себи бирајте новчаник и купите онај који вам се свиђа и у којем ћете новац радо носити.

Савет је и да не носите половне новчанике, јер не знате какву је енергију претходних власник “носио са собом”

(Ало)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply